top of page

IZVEDBE

Hula - hupanje se odnosi na složenu aktivnost i umjetničku formu koja objedinjuje cirkuske vještine i plesni pokret u energičnu i dinamičnu izvedbu koja, zbog složenosti pokreta i motoričke zahtjevnosti, predstavlja kreativan način istraživanja granica vlastitog tijela.

Izvedbu je kombinacijom različitih stilova i muzike te uporabom raspoloživih rekvizita i kostimografijom moguće u potpunosti  prilagoditi eventu i zadovoljiti zahtjeve publike svih profila.  

1. MULTI HOOPS

 

Najpopularniji oblik izvedbe pri kojem izvođač kroz interakciju s publikom koristi od jednog do čak trideset (!) hula hupova spretno ih vrteći po svim dijelovima tijela i van njega.

2. VATRA

 

Ples s vatrenim hula-hupom uključuje manipulaciju vatrenim obručem čiji se plamenovi nalaze toliko blizu tijela da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Izvedbu je moguće nadopuniti vatrenim lepezama, vatrenim kuglama (poi), “riganjem” i “gutanjem” vatre u izvedbi više izvođača za cjelokupni vatreni show.

3. LED

 

Ovaj način izvedbe uključuje hula hupove s ugrađenim LED svjetlima čija svjetlost stvara fascinantne oblike koji prate plesni pokret.

4. RADIONICE

 

Radionica (eng. Workshop) jest edukacija plesa s hula hupom u trajanju od jednog do nekoliko sati. Moguće je organizirati i višednevne radionice za one koji žele detaljnije upoznati mogućnosti koje nudi hula-hup.​

Polaznici se kroz individualan pristup upoznaju s različitim tehnikama hupanja. Uz osvještavanje pokreta vlastitog tijela, na zabavan i izazovan način uče osnovne elemente hup plesa kao uvod u razvoj vlastitog stila.

Mogu biti usmjerene prema različitim dobnim skupinama i prilagođene svim vrstama događanja.

​Nije potrebno predznanje ni vlastiti hula hup.

KLIJENTI

cest2014.jpg
Daikin_logo.png
Euroherc_osiguranje_logo.png
ArenaCentar_logo_hor_poz-790x309.jpg
maistra.png
grb-zagreb-gradski-uredi.png
D3.png
in_music_logo_blue.png
logo-restaurant_2x.png
PLIVA_01_JPEG.jpg
preuzmi (1).png
PARKSHOP-VIROVITICA-logo.jpg
joker.png
T-com-logo.svg.png
eSTUDENT-logo-mini.png
WETTPUNKT_LOGO1.jpg
12635934485_6197b0bc1a.jpg
wwf_25mm_tab_531848.png
porsche.jpg
dr.png
Untitled.png
preuzmi (2).png
storybook-logo2.jpg
timkabel_logo.JPG
citycenterone_logo_new-small.jpg
johann.png
Klijenti
bottom of page